måndag 2 april 2012

Välkommen vår!

Åh, vad härligt det är nu när våren är här.
Jag vet inte hur det är med er, men jag blir så trädgårdsivrig vid den här tiden på året. Jag vet att det kanske är lite i tidigaste laget men trädgårdsplanerandet går på högvarv i min skalle just nu.
Ah, denna planerande, funderande och förberedande fasen är så rolig. Jag vill mest bara vara ute i trädgården och fixa och dona nu och pausa med en latte på en bänk i solskenet. De är ju dock ganska få de där härliga vårdagarna än så länge och i helgen när jag skulle fixa så var det nästan för kallt och för blåsigt, det t om kom några snöflingor på mig så det fick bli många pauser inne i det solvarma uterummet.


Än så länge är det bara penséer som planterats utomhus i år men mer lär det bli och en massa krukor både runda och fyrkantiga fast alla svarta i färgen  så att det blir enhetligt har redan inhandlats och jag har idéer så det räcker och blir över...

LCHF har vi kört nu ett tag och oj vad mycket ägg man stoppar i sig och vad passar inte bättre än att ta tillvara på några utav äggskalen och plantera några små näpna vårblommor i och ha som påskpynt.
Mitt lilla rede med äggskal plantering har jag på köksbordet och det känns väldigt mycket vår.


Ha en mysig måndagskväll!

Kram,
C

3 kommentarer:

  1. Ja, det är härligt med vår och alla vårblommor! Hoppas på lite mer värme bara så att tulpanerna sätter fart och skjuter i höjden.

    SvaraRadera